Pengenalan

Salam sejahtera.

Laman blog ini adalah khas buat penulis enovel. Di sini adalah satu platform bagi menyokong penerbitan di Malaysia terutama sekali dari laman penulisan2u. Admin di laman blog ini terdiri daripada empat orang dan mereka ada dari group KCN (Kami Cinta Novel) di Facebook.

Laman ini tercipta bagi membantu penulis-penulis enovel mendapat pengkongsian ilmu. Mana yang kurang kita tambah mana yang lebih kita kongsikan bersama agar kita duduk sama rendah dan berdiri sama tinggi. Semoga Allah memberkati usaha kami ini. Usaha murni ini adalah demi meningkatkan mutu penulisan kita semua. Di samping itu juga, diharapkan pembaca atau pengunjung dapat memberikan kerjasama dan memberi komentar yang berguna kepada semua penulis enovel ini untuk maju ke hadapan.

Insya`Allah dengan niat yang tulus dan jujur ini mampu merealisasikan impian mereka untuk menjadi seorang penulis tanahair. Penulis yang diharapkan mampu memberi impak yang menggung tinggi seraya dengan seruan kerajaan memartabatkan nilai bahasa.

Para penerbit diharapkan dapat memberikan sokongan kepada penulis-penulis enovel ini. Jika diberikan kesempatan untuk karya mereka diterbitkan maka hubungilah mereka. Semoga suatu hari nanti penerbit juga dapat menggapai impian bak kejora yang bersinar terang. Amin...